* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Kombi prevoz putnika

Kombi prevoz putnika je delatnost kojom se bavimo jako dugo. Imamo višedecenijsko iskustvo u prevozu na mnogim destinacijama u Srbiji i inostranstvu, kao i prevoz od i do aerodroma.

Organizovan kombi prevoz putnika po izuzetno povoljnim cenama!

Nudimo prevoz na sportske i muzičke manifestacije, obilaske manastira, prevoz na turističke destinacije, kao i prevoz od tačke A do tačke B.

Klijent nam je na prvom mestu i naš cilj su zadovoljni klijenti. Moguć je svaki dogovor prilikom organizacije prevoza.

Mesto i vreme polaska Vi birate, a mi, tačnije, naši vozači dolaze na zadato mesto tačno u dogovoreno vreme i odatle počinje tura. Pauze, pravac putovanja, ali i tempo ćete sami birati.

0
Prevezenih putnika
0
Ruta
0
Destinacije

Naš cilj je zadovoljan kupac koji sve što treba da uradi je da pozove 063 / 504 – 204.

Napominjemo, da su vozila kojima vršimo prevoz novije generacije, da su jako dobro održavana i redovno servisirana. Osoblje je veoma ljubazno, profesionalno i iskusno u obavljanju svog posla, što govore i brojke iznad, koje svakodnevno rastu.

Pored standardnog prevoza putnika kombijem, nudimo i prevoz modernim automobilima. Ovakav vid prevoza klijenti načešće koriste kada im je potreban prevoz na svadbe, maturske večeri, aerodrom, more itd. Automobilom možemo prevesti najviše 4 osobe.

Pogledajte detaljnije usluge prevoza putnika koje Vam nudimo.

Kombi prevoz putnika

Iznad možete videti neka od vozila iz našeg voznog parka, a svakako u skladu sa vašim potrebana tu smo da vam ponudimo odgovarajuće u skladu sa Vašim potrebama.

Takođe, ukoliko imate neke posebne želje ili planove slobodno nam pišite, do sada smo uvek našli zajednički jezik sa svojim klijentima.

Tu smo da vas saslušamo i napravimo dogovor, a dostupni smo 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Pozovite nas na 063 / 504 – 204.

Prevoz AS, uvek tu za Vas!