* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Prevoz putnika – Srbija

Prevoz putnika Srbija – bilo gde, bilo kada, pozovite nas i zakažite vaš prevoz kombijem ili automobilom. Prevoz AS ima jako veliko iskustvo u obavljanju ove delatnosti.

prevoz putnika as
0
Prevezenih putnika
0
Ruta
0
Destinacije

Kombi prevoz putnika

Kombi prevoz putnika organizujemo za sve relacije u Srbiji.

Organizovan prevoz putnika kombi prevozom po izuzetno povoljnim cenama!

 Kombi prevoz obavljamo i za usluge prevoza od i do aerodroma, kao i privatne organizovane ture kombi prevozom.

Izuzetna pogodnost je da se cena plaća po vozilu, a ne po osobi, zato je ekonomičnije iznajmiti uslugu kombi prevoza za veću grupu putnika i sa porodicom i prijateljima obići prirodne lepote naše zemlje ili otići na sportske, muzičke i svečane događaje.

Prednost prevoza kombijem je što je manji od autobusa i lakše je za parkiranje, a dobro je poznata činjenica da je naći parking mesto u većim gradovima ozbiljan problem i velika prepreka.

Organizovani kombi prevoz vršimo kombijima koji prevoze do 9 putnika. Naša vozila su bila na tehničkim pregledima i odlaze na tehničke preglede pre početka svakog dužeg puta.  Kombi vozila za prevoz putnika su izuzetno udobna i u njima ste savršeno bezbedni. Tokom zime imamo 4 zimske gume, a tokom leta ili kombinovane ili letnje gume. 

Uspostavili smo prijateljske veze sa organizacijama koje rade pomoć na putevima, pa, u slučaju da se i desi nezgoda, pomoć stiže u kratkom roku, bilo gde da se nalazimo. Pored pomoći na putevima, sarađujemo i sa agencijama za putno i životno osiguranje.

Moguć je svaki dogovor prilikom organizacije prevoza. Mesto i vreme polaska Vi birate, a mi, tačnije, naši vozači dolaze na zadato mesto tačno u dogovoreno vreme i odatle počinje tura. Pauze, pravac putovanja, ali i tempo ćete sami birati. Vozači naših vozila imaju dugogodišnje iskustvo na polju prevoza putnika. 

Slike nekoliko naših vozila možete pogledati u galeriji na dnu stranice.

Prevoz AS, uvek je tu za Vas!

Prevoz putnika automobilom

Agencija Prevoz AS obavlja prevoz putnika i automobilima na celoj teritoriji Srbije.

Ovakav vid transporta je idealan za pojedince ili manje grupe putnika kojima je potreban prevoz.

Ono što je prednost naše agencije je fleksibilnost kod iznajmljivanja vozila gde je moguć svaki dogovor prilikom organizacije puta. Vi ćete birati šta želite da posetite, vidite i obiđete a na nama je da Vam obezbedimo udoban i siguran put od tačke A do tačke B.

Kontaktirajte nas pozivom na 063 / 504 – 204, ili mejlom na prevozas@gmail.com,

Pogledajte naš cenovnik -> prevoz putnika cene.

Naša vozila:

Gde smo do sada prevozili?

Neka od mesta ka kojima smo do sada vršili prevoz putnika u Srbiji su: Borča, Leštane, Batajnica, Umka, Dobanovci, Šimanovci, Surčin, Pančevo, Novi Banovci, Stari Banovci, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Smederevo, Kovačica, Mladenovac, Stepojevac, Lazarevac, Ruma, Šabac, Požarevac, Valjevo, Sremska Mitrovica, Ljig, Sremski Karlovci, Topola, Mionica, Velika Plana, Vršac, Novi Sad, Smederevsa Palanka, Beočin, Šid, Gornji Milanovac, Divčibare, Svilajnac, Kragujevac, Golubac, Čačak, Jagodina, Loznika, Požega, Guča, Mali Zvornik, Kraljevo, Kikinda, Vrnjačka Banja, Trstenik, Arilje, Subotica, Kruševac, Majdanpek, Užice, Aleksinac, Zlatibor, Nova Varoš, Niš, Raška, Bor, Prokuplje, Kuršumlija, Prijepolje, Pirot…

Naš kompletan cenovnik za svaku od nabrojanih destinacija nalazi se na linku -> Prevoz putnika Srbija – cene

Napominjemo da su ovo samo neki od gradova, a mi smo tu da Vas prevezemo bilo gde u Srbiji.

Zašto odabrati Prevoz AS?

  • Zato što Vam je bezbednost i sigurnost na prvom mestu.
  • Zato što želite da Vaš put protekne u komfornom, udobnom i klimatizovanom vozilu.
  • Zato što ne želite da trošite svoje vreme na put do destinacije za polazak, već želite da vozilo koje Vas prevozi dođe na vašu adresu.
  • Zato što Prevoz AS ima višegodišnje iskustvo kada je prevoz putnika u Srbiji u pitanju.
  • Zato što je Prevoz AS za Vas dostupan 24 sata, 365 dana u godini.