Budmanijeva 22, Beograd 063504204 prevozas@gmail.com

Blog

kontakt prevoz as

selidba firme
Agencija Prevoz AS pored ostalih usluga vrši i usluge selidbe firmi i kancelarija, kako za manje, tako i za veće kompanije, lokale, delove poslovnih jedinica ili celu kompaniju. Veoma smo profesionalni što potvrđuju i brojke koje pokazuju koliko iskustva imamo u obavljanju posla. Neke od stvari koje se najčešće prevoze u ovakvom tipu selidbi: kancelarijske stolicekancelarijski radni stolovinameštaj i foteljeormarisvi tipovi kasa i sefovasvi tipovi kompijutera, radnih mašina i svega
Jeftina putovanja su naša popularna usluga, pošto mi organizujemo prevoz od adrese A do adrese B, obezbeđujemo komforan i bezbedan prevoz i to sve zato da bi Vaš prevoz protekao bez stresa i nervoze. Možete pogledati sve naše usluge prevoza ovde -> kombi prevoz putnika i robe. Odlučili ste da putujete evropom? Želite da obiđete lepote Srbije? Želite jeftino putovanje?  Danas putovanja više nisu luksuz. Brojne su mogućnosti na raspolaganju
Tags: 
Jeftine selidbe su naša popularna usluga, pošto mi pomažemo Vama u celokupnoj organizaciji selidbe, sređujemo svu potrebnu papirologiju, i savetujemo Vas u prvim koracima, i to sve zato, da biste se Vi lakše snašli i kako bi selidba protekla bez stresa i nervoze. Selidbe u Srbiji ili u inostranstvu zahtevaju detaljnu organizaciju, strpljenje i veliku volju. Odlučili ste da se preselite? Psihički ste se pripremili? Želite jeftinu selidbu? Sada je došao trenutak na troškove!
Tags: 

Selidbe i prevoz putnika – Prevoz AS

selidbe i prevoz srbija i inostranstvo

Zašto baš mi?

Dugogodišnje iskustvo u obavljanju ove delatnosti i poverenje koje nam je ukazalo veliki broj klijenata garancija su kvaliteta. Takođe, naša odlika je velika fleksibilnost i mogućnost dogovora za sve specifične tipove prevoza putnika ili selidbi.

Kontaktirajte nas

Budite slobodni da nas kontaktirate bilo kada.

Naš telefon je – 064/504-204, email adresa – prevozas@gmail.com, a jednostavno možete i sami zakazati svoj prevoz ili selidbu putem online rezervacije.