Budmanijeva 22, Beograd 063504204 prevozas@gmail.com

Selidbe firmi i kancelarija

Selidbe firmi i kancelarija su za Prevoz AS prava rutina. Možete biti potpuno sigurni da ćemo vrlo brzo i bezbedno obaviti selidbu vaše firme ili kancelarije u najkračem roku.

Sve što je potrebno je da nam ukažete Vaše poverenje, koje ćemo sigurno opravdati. 

selidba firme
0
Utrošenih kutija za selidbe
0
Odrađenih selidbi
0
Destinacije

Selidbe firmi i kancelarija gde god vam je potrebno

 

Agencija Prevoz AS Vam nudi kompletnu uslugu selidbe firmi i kancelarija  brzo i profesionalno po najpovoljnijim cenama na teritoriji cele Srbije!

U selidbe poslovnih prostora ubrajaju se selidbe kancelarija, selidbe magacina, selidbe skladišta i bilo kog prostora u kome obavljate svoj posao.

Selidba firme postaje deo poslovne aktivnosti jer bolja lokacija firme donosi povećanje profita.

Naša firma obavlja ove usluge kako za manje firme tako i za veće kompanije.

Sa posebnom pažnjom vodićemo računa kako o vašem kancelarijskom nameštaju tako i o svim sitnicama koje obeležavaju Vaš posao. 

Selidbe se obavljaju brzo i u najkraćem mogućem roku. Mi razumemo koliko je Vaše vreme dragoceno.

Kod selidbe poslovnog prostora najveći rizik je zastoj, jer izgubiti vreme u toku selidbe se može odraziti na vaš poslovni uspeh, odnosno pad proizvodnje ili prodaje proizvoda.

Svako izgubljeno vreme za Vas znači izgubljen novac, gde se troškovi samo nagomilavaju.

Imamo višegodišnje iskustvo selidbi u Srbiji i u inostranstvu.

Selidba se vrši u nekoliko koraka:

Besplatna procena selidbe – dolazimo na Vašu adresu da procenimo koliko stvari imate kako bi smo mogli da Vas posavetujemo oko izbora prevoza i tada ćete saznati tačnu cenu vaše selidbe.

Pakovanje – nudimo uslugu pakovanja i zaštite stvari, ukoliko to već niste sami uradili mi smo tu da to uradimo za Vas.

Utovar – nakon pakovanja i zaštite, Vaše stvari ćemo pažljivo uneti u naša vozila koja su dodatno tapacirana kako bi pružila veću zaštitu Vašim stvarima.

Prevoz – prevešćemo Vaše stvari od jedne do druge tačke. Naš cilj je da se pobrinemo da Vaše stvari stignu bezbedno na odredište.

Istovar – sve Vaše stvari postavljamo po Vašim instrukcijama. Vaš stan će biti u potpunosti funkcionalan i spreman za život u njemu nakon što odemo.

Kontaktirajte nas pozivom na 063/504 204, mejlom na prevozas@gmail.com, ili jednostavno samostalno kreirajte svoju rezervaciju, a mi ćemo Vas nazvati u najkraćem roku radi potvrde iste.

Selidbe vršimo kombi i kamionskim prevozom, u galeriji “Naša vozila” možete videti neka od naših vozila.

selidba beograd

Naša vozila: