* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Skladištenje stvari i robe – magacinski prostor

Imate potrebu za bezbednim, velikim, suvim prostorom za skladištenje stvari i robeAdaptirate Vaš stambeni ili poslovni prostor, a nemate na raspolaganju adekvatan prostor za skladištenje Vaših stvari? Pored velikog broja usluga koje imamo, nudimo vam i mogućnost skladištenja bilo kakvih stvari.  Vreme koje je potrebno sami odredite, a sve ono što ste ostalili ostaće u besprekornom stanju, baš onako kako smo i preuzeli. Vaši individualni predmeti, kompletan kućni sadržaj ili kancelarijski inventar koji poverite nama na čuvanje su bezbedni i mogu ostati onoliko koliko Vi odredite.

Za prevoz ne brinite, tu imamo dugogodišnje iskustvo u prevozu svih vrsta stvari. Naša kombi i kamionska vozila su redovno servisirana i novije generacije. Naši vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu putnika i robe. Prepustite Vaše stvari nama na brigu i oslobodite prostor u Vašem domu ili firmi. Stvari i roba se nalazi na suvom i bezbednom mestu, bez brige oko vlage i zaštite.

magacinski prostor

Skladištenje stvari i robe

Možete biti mirni jer je u našem skladištu Vaše stvari su bezbedne kao da su u Vašem domu ili kancelariji. Profesionalno brinemo o Vašim stvarima i ništa ne prepuštamo slučaju.

Obično ljudi naše skladište koriste kao privremeno rešenje za odlaganje stvari i robe, ali svakako ukoliko vam je potrebno i duže čuvanje slobodno nas kontaktirajte na telefon 063 / 504 – 204  ili emailom na prevozas@gmail.com.

Osim usluge skladistenje stvari i robe vršimo i odvoz stvari na deponiju, montažu i demontažu nameštaja, kao i pakovanje i zaštita stvariPružamo usluge kombi i kamionskog prevoza robe i selidbi u srbiji i inostranstvu. Pogledajte naš cenovnik usluga ovde.

skladistenje stvari i robe

Magacinski prostor

Koji je vremenski period na koji možete ostaviti vaše stvari u skladištu? Ovo je vrlo često pitanje koje dobijamo od svojih klijenata. Naš odgovor je: sami birate period koji vam je potreban, a mi ćemo na osnovu vaših potreba napraviti najbolju ponudu. Na koji način radimo?

  • Pozovite nas bilo kada. Za vas smo dostupni 24h dnevno, 365 dana u godini.
  • Dogovaramo se oko lokacije na koju želite da naše osoblje dođe
  • Dolazak i preuzimanje stvari koje ste spremili za transport (ukoliko želite možemo i mi spremiti stvari umesto Vas.)
  • Dovoz robe u skladište
  • Skladištenje stvari i robe na onaj vremenski period koji vam je potreban.
  • Nakon perioda skladištenja, vršimo odvoz stvari na lokaciju koju se dogovorimo.
  • Ukoliko želite možemo Vam ponuditi i uslugu pakovanja u kartonske kutije za selidbe.