* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Prevoz robe Srbija

Prevoz AS ima veliki asortiman usluga u svojoj ponudi, prevoz robe je jedna od njih. Pored usluga: selidbe Srbija i medjunarodne selidbemontaže i demontaže nameštajaskladištenje stvari i robeodvoz stvari na deponijuusluge mini bagera nudimo i uslugu prevoz robe Srbija

Sa velikim iskustvom Prevoz AS jedna je od kompanija koja uliva veliko poverenje svojim klijentima.Nudimo veliku sigurnost, tačnost, odgovornost i na prvom mestu kvalitet. Vozila su servisirana i odžavana, a ono što nas čini prepoznatljivim je broj predjenih kilometara, kao i vozni park koji iz godinu u godinu raste. Na vama je da nam ukažete poverenje, a mi smo tu da ga iskostimo i postanemo Vaš nezaobilazni partner. Rezultat našeg visegodisnjeg rada u oblasti kombi i kamionskog prevoza jeste profesionalnost, pouzdanost, poštovanje dogovorenih rokova i Vašeg vremena.

Prevoz robe u Srbiji

Prevoz robe Srbija – delatnost je kojom se bavimo jako dugo. A najčešće je obavljamo kombijem ili kamionom. Do sada smo radili prevoz robe ka skoro svim gradovima i mestima u Srbiji.

Neki od njih su: Aleksinac, Arilje, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Beograd, Beočin, Bor, Divčibare,Golubac, Gornji Milanovac, Inđija, Jagodina, Kikinda, Kopaonik, Kovačica, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Kuršumlija, Lazarevac, Ljig, Loznica, Majdanpek, Mali Zvornik, Mionica, Mladenovac, Negotin, Niš, Nova Pazova, Nova Varoš, Novi Banovci, Novi Sad, Pančevo, Paraćin, Pirot, Požarevac, Požega, Prijepolje, Prokuplje, Prolom Banja, Raška, Ruma, Smederevo, Smederevsa Palanka, Sombor, Sremska Mitrovica, Sremski Karlovci, Stara Pazova, Stari Banovci, Stepojevac, Subotica, Svilajnac, Topola, Trstenik, Užice, Valjevo, Velika Plana, Vranje, Vrnjačka Banja, Vršac, Zlatibor, Šabac, Šid, Šimanovci, kao i mnogi drugi…

Za Vas smo dostupni 24 sata/7 dana u nedelje i 365 dana u godini. Na Vama je da nas pozovete na telefon 063 / 504 – 204 ili pošaljite email sa vašim zahtevom na prevozas@gmail.com.

Na koji način radimo sa našim klijentima?

  • Po dogovoru sa Vama dolazimo na dogovorenu adresu,
  • pripremamo robu za pakovanje
  • pakovanje robe (ukoliko je potreno tu su i kartonske kutije koje imamo u ponudi)
  • utovar
  • istovar i isporuku na lokaciju koju dogovorimo.

Prepustite brigu prevoza robe profesionalcima i budite sigurni da će taj posao za Vas biti odradjen na besprekoran način. Po zahtevu klijenta obezbeđujemo i najam radne snage, odnosno transportne radnike za utovar i istovar robe.

Vršimo usluge:

Kao i kod potrebe pakovanja, zaštite i obrade uvoznih proizvoda propisanim deklaracijama u magacinskom prostoru. Vaše je da nas pozovete i uverite se u kvalitetnu uslugu koju nudimo. Za nas je zadovoljan klijent najbitniji.  To je razlog zbog koga smo na tržištu transporta dugo godina i zbog čega nam je vozni park sve veći.

Takođe pružamo uslugu iznajmljivanje fizickih radnika. Pozovite nas na telefon 063 / 504 – 204.