Budmanijeva 22, Beograd 063504204 prevozas@gmail.com

Prevoz robe Srbija

Kompanija Prevoz AS ima veliki asortiman usluga u svojoj ponudi. Pored usluga: prevoz putnika Srbija, selidbe Srbija i medjunarodne selidbe, montaže i demontaže nameštaja, skladištenje stvari i robe, odvoz stvari na deponiju, prevoz od adrese do aerodroma, nudimo i uslugu prevoz robe Srbija.

Sa velikim iskustvom Prevoz AS jedna je od kompanija koja uliva veliko poverenje svojim klijentima. Nudimo veliku sigurnost, tačnost, odgovornost i na prvom mestu kvalitet. Vozila su servisirana i odžavana, a ono što nas čini prepoznatljivim je broj predjenih kilometara, kao i vozni park koji iz godinu u godinu raste.

Na vama je da nam ukažete poverenje, a mi smo tu da ga iskostimo i postanemo nezabilazni vaš partner.

Prevoz robe u Srbiji

Prevoz robe Srbija – delatnost je kojom se bavimo jako dugo. a najčešće ga obavljamo kombijem ili kamionom. Do sada smo radili prevoz robe ka skoro svim gradovima u Srbiji. Neki od njih su: Novi Sad, Beograd, Lazarevac, Vranje, Sombor, Kragujevac, Niš. Valjevo, Kruševac, Paraćin, Negotin, Subotica, Sremska Mitrovica, Loznica, Šid, Divčibare, Zlatibor, Kopaonik, Banja Koviljača, Banja Vrujci, Prolom Banja, Loznika, Kraljevo, Trstenik, Stepojevac, Mladenovac, Užice, Raška, Pirot, kao i mnogi drugi…

Za Vas smo dostupni 24 sata/7 dana u nedelje i 365 dana u godini. Na Vama je da nas pozovete na telefon 063/504-204 ili pošaljite email sa vašim zahtevom na prevozas@gmail.com , a mi ćemo vas kontakrirati u najkraćem roku. 

Na koji način radimo sa našim klijentima?

  • Po dogovoru sa Vama dolazimo na dogovorenu adresu,
  • pripremamo robu za pakovanje
  • pakovanje robe (ukoliko je potreno tu su i kartonske kutije koje imamo u ponudi)
  • utovar
  • istovar i isporuku na lokaciju koju dogovorimo.

Prepustite brigu prevoza robe profesionalcima i budite sigurni da će taj posao za Vas biti odradjen na besprekoran način. 

Vaše je da nas pozovete i uverite se u kvalitetnu uslugu koju nudimo. Za nas je zadovoljan klijent najbitniji i to je razlog zbog koga smo na tržištu transporta dugo godina i zbog čega nam je vozni park sve veći.