* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Prevoz robe kamionom – Selidbe i prevoz robe

Prevoz robe kamionom je idealna usluga za potrebe velikih selidbi. Kamioni imaju mnogo veći tovarni prostor od kombija. Preporučuje se kada želite da selidbu obavite odjednom.  Kamionski prevoz potrebno je detaljno isplanirati. Zbog vremenskog ograničenja za kretanje po gradu u saobraćaju  za kamione pozovite nas nekoliko dana ranije da bismo imali dovoljno vremena za organizaciju transporta robe kamionom.

Prevoz robe kamionom sa prevoz As firme

Ovakav vid transporta robe je najpopularniji kada ima dovoljno prostora za ulaz i izlaz kamiona, odnosno za utovar i istovar. Zahteva više prostora, ovaj vid prevoza je popularan za selidbe srednjih i velikih preduzeća.

Po dogovoru dolazimo kamionom na Vašu adresu koju ste odredili i vršimo prevoz stvari sa tačke A na tačku B. Naša vozila su redovno održavana i servisirana. Vozači imaju višegodišnje iskustvo u prevozu robe i stvari širom Srbije i inostranstva.

Pružamo uslugu najama radnika, broj potrebnih radnika određujemo na osnovu spiska stvari za selidbu.

Naši radnici vrše montažu i demontažu nameštaja, pakovanje i zaštitu stvari, kao i selidbe u BeograduTakođe pružamo usluge skladistenje stvari i robe, kao i odvoz stvari na deponiju.

Prevoz robe kamionom pružamo na celoj teritoriji Srbije, kao i u inostranstvu. Mnoga preduzeća širom Srbije, ali i u inostranstvu smo preselili kamionom.

Prepustite brigu prevoza robe profesionalcima i budite sigurni da će taj posao za Vas biti odradjen na bezbedan i efikasan način. Veliki broj selidbi kamionom je iza nas.

Iskoristite mogućnost iznajmljivanja fizičkih radnika za utovar i istovar robe. Vreme je novac i mi smo toga svesni. Mi smo tu za Vas, zadovoljan klijent je naš cilj.

Za nas je zadovoljan klijent najbitniji. To je razlog zbog koga smo na tržištu transporta dugo godina i zbog čega nam je vozni park iz godine u godinu sve veći.

Kontaktirajte nas na telefon 063 / 504 – 204  ili emailom na prevozas@gmail.com.

Prevoz robe kamionom sa liftom / utovarnom rampom.

Prevoz robe kamionom sa utovarnom rampom

U našem voznom parku imamo i kamione i sa liftom / utovarnom rampomPosedujemo kamione različitih veličina i nosivosti. U zavisnosti od količine predmeta obezbeđujemo manje ili veće kamione. 

Za selidbe teških predmeta kamionom smo potpuno opremljeni. Osim selidbi kamionom, vršimo i prevoz gradjevinskog materijala i svih drugih vrsta robe uključući prevoz teških i specijalnih tereta.

Naš dobro uigran tim će vašu selidbu kamionom učiniti još lakšom. Naši radnici su ljubazni i profesionalni.

Dostupni smo Vam 24/7, slobodno nas pozovite na  broj 063 / 504 – 204.