* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Kamion sa utovarnom rampom

Kamion sa utovarnom rampom je pravo rešenje za selidbe teških predmeta. U našem voznom parku imamo kamione različitih veličina i nosivosti. U zavisnosti od količine robe obezbeđujemo Vam manje ili veće kamione. Ovakav vid prevoza je najbolji za specijalne terete kao i velike selidbe. Prevoz robe kamionom vršimo na celoj teritoriji Srbije kao i u inostranstvu. Pored kamionskih selidbi imamo i selidbe kombijem i selidbe pikap vozilima.

kamion sa utovarnom rampom
transport robe kamion sa rampom

Selidbe kamionom sa utovarnom rampom / liftom

Selidbe kamionom sa rampom zahtevaju ozbiljnu organizaciju i za robu velike težine potrebno je angažovanje više ljudi. Mi pružamo i uslugu iznajmljivanje fizičkih radnika za utovar i istovar robe. Potrebno je iskustvo u ovakvim seldibama a iza nas je veliki broj takvih selidbi. Naši zaposleni imaju višegodišnja isklustva u selidbama i trasnportu robe. Pažljivi su i pravi profesionalci u svom poslu, a to je upravo ono što je neophodno za ovakav tip selidbi. Vaša roba/stvari će bezbedno stići na odredište. Prepustite nama brigu za Vaše stvari, na vama je samo da nas pozovete na broj 063 / 504 – 204.

selidbe kamion sa utovarnom rampom

Transport robe kamionom sa rampom

Trasnport robe kamionom sa rampom je odličan izbor kada je potreban veliki tovarni prostor i kad je u pitanju transport robe teških ili specijalnih predmeta. Velika količina robe staje u ovakve tipove kamiona što omogućava manji broj odlazaka nego kada je u pitanju transport robe kombijem. Ovakav prevoz je pogodan kada se transportuje roba velikih gabarita, teške mašine, kontejneri ,velika količina nameštaja ili inventara…
Štitimo i pakujemo robu, ukoliko je potrebno imamo i uslugu montaža i demontaža nameštaja. Pružamo i uslugu skladištenje stvari i robe ukoliko ne znate još šta ćete sa robom, imamo magacine u Beogradu u kojima će Vaše stvari biti na sigurnom. Ukoliko imate višak, odnosno nepotrebne stvari nudimo i odvoz stvari na deponiju. Procena selidbe je besplatna tako da slobodno nas pozovite na viber na broj 063 / 504 – 204 ili pošaljite email na prevozas@gmail.com.

prevoz robe kamionom sa rampom