* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Selidbe – dodatne usluge

Prevoz AS pored usluga prevoza i selidbi nudi i ostale usluge.

Nudimo kompletnu uslugu preseljenja u vidu montaže i demontaže nameštaja, pakovanja i zaštite stvari.

Kod nas možete kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za selidbe.

Nudimo magacinski prostor za skladištenje stvari i robe i odvoz stvari na deponiju.

Pružamo usluge mini bagerom i prevoz robe.

Slobodno nas kontaktirajte pozivom na broj 063 / 504 – 204, mejlom na prevozas@gmail.com.

Prevoz AS – više od samog prevoza i selidbi

Naša firma, Prevoz AS, je tu da vam pruži mnogo više od običnog prevoza i selidbe. Razumemo da proces selidbe ili transporta robe često podrazumeva dodatne potrebe i zahteve, i upravo zbog toga nudimo širok spektar dodatnih usluga koje će vam olakšati ceo proces.

Profesionalna montaža i demontaža nameštaja

Kako biste izbegli stres i napore vezane za montažu i demontažu nameštaja, naš tim vam pruža kompletnu uslugu. Bez obzira na obim ili kompleksnost nameštaja, možete se osloniti na nas da sve bude montirano i demontirano sa pažnjom i veštinom.

Kvalitetno pakovanje i zaštita stvari

Bezbednost vaših stvari nam je prioritet. Zato nudimo uslugu pakovanja i zaštite stvari kako bi bile potpuno sigurne tokom transporta. Naša profesionalna ekipa će koristiti odgovarajuće materijale i tehnike kako bi obezbedila da vaše dragocenosti ostanu netaknute.

Kartonske kutije za selidbe

Za efikasno pakovanje i organizaciju vaših stvari, možete kod nas kupiti ili iznajmiti kartonske kutije za selidbe. Naša ponuda uključuje različite veličine kutija kako bi se prilagodili vašim potrebama. To će vam omogućiti lakše i organizovanije pakovanje.

Siguran skladišni prostor

Ako vam je potreban prostor za skladištenje stvari i robe, mi vam ga nudimo. Naši magacinski prostori su sigurni i čisti, i pružaju optimalne uslove za čuvanje vaših stvari. Bez obzira na dužinu skladištenja, možete se osloniti na nas.

Odvoz na deponiju

Ne želite više koristiti određene stvari ili jednostavno želite da se rešite nepotrebnih stvari? Pružamo uslugu odvoza stvari na deponiju kako biste se oslobodili suvišnih tereta. Naš tim će se pobrinuti za siguran transport do deponije.

Mini bager i transport robe

Za sve vaše potrebe koje zahtevaju mini bager ili prevoz robe, Prevoz AS je pravi izbor. Naša flota vozila i opreme je spremna da obavi različite zadatke. Bez obzira na obim ili vrstu posla, mi smo tu da vam pomognemo.

Kod Prevoza AS, razumemo da svaki klijent ima jedinstvene zahteve i potrebe. Naša sveobuhvatna ponuda dodatnih usluga je dizajnirana kako bi se prilagodila vašim specifičnim potrebama. Bez obzira na to da li je u pitanju selidba, transport robe ili neka druga usluga, možete se osloniti na nas da vam obezbedimo profesionalno, pouzdano i efikasno rešenje.

Naše usluge