* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Selidbe stambenog prostora

Agencija Prevoz AS Vam nudi kompletnu uslugu selidbe stambenog prostora  brzo i profesionalno po najpovoljnijim cenama na teritoriji cele Srbije!

Selidbe stambenog prostora predstavljaju značajan korak u životu svakog pojedinca ili porodice. Ovaj proces može biti prilično stresan, ali uz pomoć našeg iskusnog tima u Prevozu AS, selidba postaje glatka i bezbrižna avantura. Bez obzira na veličinu vašeg doma ili količinu stvari koje nosite sa sobom, mi smo tu da vam pružimo podršku. Od besplatne procene selidbe do pažljivog pakovanja, montaže nameštaja, sigurnog transporta i preciznog istovara, svaki korak je temeljito planiran kako bismo vam omogućili udoban prelazak u novi stambeni prostor. Vaša sreća i zadovoljstvo su naši prioriteti tokom celog procesa selidbe stambenog prostora.

Bočna fotografija kamiona Prevoz As firme prilikom selidbe stambenog prostora
0
Utrošenih kutija za selidbe
0
Odrađenih selidbi
0
Destinacije

Selidbe stambenog prostora, selidbe kuća i selidbe bilo kog drugog stambenog objekta nikad nije bilo jednostavnije. Najveći obim selidbi koje naša agencija obavi svake godine odnosi se na selidbe stanovaNaš stručni tim će Vam pomoći da organizujete svoju selidbu bez stresa i neophodnog nerviranja. Imamo višegodišnje iskustvo selidbi u Srbiji i u inostranstvu. Vozila koja koristimu su održavana i redovno servisirana.

Selidba se vrši u nekoliko koraka:

  • Besplatna procena selidbe – dolazimo na Vašu adresu da procenimo koliko stvari imate kako bi smo mogli da Vas posavetujemo oko izbora prevoza i tada ćete saznati tačnu cenu vaše selidbe.
  • Pakovanje i zaštita – nudimo uslugu pakovanja i zaštite stvari, ukoliko to već niste sami uradili mi smo tu da to uradimo za Vas.
  • Utovar – nakon pakovanja i zaštite, Vaše stvari ćemo pažljivo uneti u naša vozila koja su dodatno tapacirana kako bi pružila veću zaštitu Vašim stvarima.
  • Prevoz – prevešćemo Vaše stvari od jedne do druge tačke. Naš cilj je da se pobrinemo da Vaše stvari stignu bezbedno na odredište.
  • Istovar – sve Vaše stvari postavljamo po Vašim instrukcijama. Vaš stan će biti u potpunosti funkcionalan i spreman za život u njemu nakon što odemo.

Kontaktirajte nas pozivom na 063 / 504 – 204, ili mejlom na prevozas@gmail.com.

Naša vozila:

Pridajemo veliku pažnju bezbednosti vaših stvari prilikom selidbe

Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da su ljudi dosta emotivno vezani za svoj dom i to je sasvim prirodno i iz tog razloga imamo razumenjavanja za sve specifične zahteve naših klijenta. Dosta vodimo računa o svakom detalju i možete biti sigurni da će sve ono što prevozimo biti preseljeno u istom onakvom
stanju kako smo ga preuzeli. Upravo su ti detalji ono što nas izdvaja od konkurencije i ono što je učinilo da do sada imamo veliki broj klijenata koji nam se iznova vraćaju.

Bočna fotografija kamiona Prevoz As firme prilikom selidbe stambenog prostora