* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Kutije za selidbu

Kutije za selidbe pomažu da stvari koje selite ostanu zaštićene. Kod svake selidbe pakovanje stvari  je jedna od najbitnijih stavki. Kartonske kutije za selidbu se najčešće koriste za pakovanje stvari. Za bezbednost stvari bitno je da su kutije odličnog kvaliteta po evropskim standardima.

Kako bi odradili sve na besprekoran način u našoj ponudi imamo i širok spektar zaštitnog materijala, kao što su:

  • Troslojne i petoslojne kartonske kutije
  • Mekani karton 
  • Pucketava folija 
  • Papir za pakovanje
  • Samolepiva traka
  • Streč folija

Pogledajte naš cenovnik materijala za selidbe -> kutije za selidbe – ceneOsim prodaje kartonskih kutija za selidbe, agencija Prevoz AS vrši iznajmljivanje i otkup kartonskih kutija za selidbeTakođe vršimo i otkup streč folije.

Otkup kartonskih kutija prevoz as

Pakovanje i zastita stvari

Pakovanje i zastita stvari nije ni malo lak posao, zato vam nudimo ove usluge po izuzetno povoljnim cenama. Agencija Prevoz AS ima istreniran tim za pakovanje svih vrsta stvari za selidbu u kartonske kutije, koje imamo u raznim dimenzijama.

Pripremiti i spakovati stvari za selidbu je nemoguće bez kartonskih kutija, zato je pre samog pakovanja potrebno obezbediti kartonske kutije, lepljive trake, markere, makaze i drugo. Imamo višegodišnje iskustvo u selidbama u Beogradu, u Srbiji i inostranstvu.

Osim usluge pakovanja i zastite stvari vršimo i odvoz stvari na deponiju i montažu i demontažu nameštaja.

Pružamo usluge prevoza putnika i selidbi u srbiji i inostranstvu.

Naši kontakt podaci su: 063 / 504 – 204  ili email prevozas@gmail.com.

kartonske kutije za selidbe
Upakovane i zaštićene stvari prilkom selidbe Prevoz As firme
Kartinske kutije za selidbu složene u kombiju Prevoz As firme

Kartonske kutije za selidbe

Jedan od najboljih saveta koji možete dobiti za Vašu selidbu je da koristite nove kartonske kutije. Ovo je vrlo bitno iz razloga što korišćena kutija jednom više nije u stanju kao i pre upotrobe.  Kutije za selidbe mogu biti različitih dimenzija i nosivosti.  Najbitnije je da sagledati širu sliku stvari koje prevozite i za koje nemate drugi način transporta, a da to nije kutija. 

Nakon toga, napravite svoj mini plan kako biste šta mogli da uklopite, a da sve ostane u perfektnom stanju. Naime, jedan od dobrih saveta je da u ćebad, jorgane, itd pakujete lomljive elemente, kao što su vazne, tanjiri i ostalo…

Takođe, kartonske kutije su prava stvar ukoliko imate veliki broj knjiga koje biste trebali preseliti. Posao pakovanja stvari bezbrižno možete prepustiti nama,a naš tim će stručno upakovati Vaše pokućstvo, garderovu, slike, knjige, posuđe i dr. u kvalitetne kutije za selidbu različitih dimenzija.

Pozovite nas na broj 063 / 504 – 204. Dostupni smo 24/7 i tu smo za Vas.

Skica čovečuljka kako gura kutije za selidbu Prevoz As Firme