* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Kombi prevoz robe u Srbiji i inostranstvu

Kombi prevoz robe je delatnost kojom se bavimo jako dugo. Imamo višedecenijsko iskustvo u prevozu na mnogim destinacijama u Srbiji i inostranstvu. Organizovan pikap, kombi i kamionski prevoz robe po izuzetno povoljnim cenama! Nudimo prevoz svih vrsta stvari u Srbiji i u inostranstvu. Klijent nam je na prvom mestu i naš cilj su zadovoljni klijenti. Moguć je svaki dogovor prilikom organizacije prevoza. Mesto i vreme polaska Vi birate, a mi, tačnije, naši vozači i radnici dolaze na zadato mesto tačno u dogovoreno vreme. Vršimo besplatnu procenu selidbe.

Naša predanost i stručnost u obavljanju transportnih usluga čine nas pravim izborom za sve vaše potrebe u vezi sa prevozom i selidbom.

Profesionalni prevoznički partner

Naša glavna misija je da zadovoljstvo klijenata bude naš prioritet. Kod Prevoza AS, klijenti su uvek na prvom mestu, a naš cilj je da ostvarimo njihove potrebe i zahteve na najbolji mogući način. Svesni smo da svaki klijent ima jedinstvene potrebe, stoga smo spremni da se prilagodimo i pronađemo najbolje rešenje za vas.

Naš cilj je zadovoljan kupac koji sve što treba da uradi je da pozove 063 / 504 – 204. Napominjemo, da su vozila kojima vršimo prevoz novije generacije, da su jako dobro održavana i redovno servisirana. Osoblje je veoma ljubazno, profesionalno i iskusno u obavljanju svog  posla. Pružamo kompletnu uslugu prevoza stvari i robe.

Raznolika ponuda prevoznih usluga

Naša firma pruža raznovrsne usluge prevoza, uključujući organizovanje pikap, kombi i kamionskog prevoza robe, sve po izuzetno povoljnim cenama. Bez obzira na vrstu stvari koje želite prevesti, nudimo vam potpunu podršku kako u Srbiji tako i u inostranstvu. 

Pored prevoza, nudimo i dodatne usluge kao što su skladištenje stvari i robe, odvoz nepotrebnih stvari na deponiju, kao i iznajmljivanje radnika za razne zadatke. Naš tim je obučen i iskusan u obavljanju svog posla, što garantuje kvalitetnu uslugu.

Iza našeg višegodišnjeg rada u oblasti kombi i kamionskog prevoza jesu profesionalnost, pouzdanost i poštovanje dogovorenih rokova. Vreme je novac i mi cenimo vreme naših klijenata.

Važno je da znate da smo tu za vas 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Ako imate posebne zahteve, želje ili planove, slobodno nas kontaktirajte. Do sada smo uvek pronašli zajednički jezik sa svojim klijentima i pružili im najbolje rešenje.

Imate posebne zahteve?

Takođe, ukoliko imate neke posebne želje ili planove slobodno nam pišite, do sada smo uvek našli zajednički jezik sa svojim klijentima.  Tu smo da vas saslušamo i napravimo dogovor, a dostupni smo 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Pozovite nas na 063 / 504 – 204. Prevoz AS, uvek tu za Vas!

Vaša potraga za pouzdanim partnerom za prevoz i selidbu je završena. Naš cilj je da svaki kupac bude potpuno zadovoljan našom uslugom. Sve što treba da uradite je da nas pozovete na 063 / 504 – 204 i prepustite svoje prevozne i selidbene potrebe nama. U Prevozu AS, vrednost vremena se ceni, i mi se obavezujemo da ćemo vam pružiti najbolju uslugu uz poštovanje dogovorenih rokova.

Kombi prevoz robe je naša strast i poslovna misija. Sa Prevozom AS, možete biti sigurni da je vaša roba u dobrim rukama.