* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Kombi prevoz robe u Srbiji i inostranstvu

Kombi prevoz robe je delatnost kojom se bavimo jako dugo. Imamo višedecenijsko iskustvo u prevozu na mnogim destinacijama u Srbiji i inostranstvu. Organizovan pikap, kombi i kamionski prevoz robe po izuzetno povoljnim cenama! Nudimo prevoz svih vrsta stvari u Srbiji i u inostranstvu. Klijent nam je na prvom mestu i naš cilj su zadovoljni klijenti. Moguć je svaki dogovor prilikom organizacije prevoza. Mesto i vreme polaska Vi birate, a mi, tačnije, naši vozači i radnici dolaze na zadato mesto tačno u dogovoreno vreme. Vršimo besplatnu procenu selidbe.

Naš cilj je zadovoljan kupac koji sve što treba da uradi je da pozove 063 / 504 – 204. Napominjemo, da su vozila kojima vršimo prevoz novije generacije, da su jako dobro održavana i redovno servisirana. Osoblje je veoma ljubazno, profesionalno i iskusno u obavljanju svog posla. Pružamo kompletnu uslugu prevoza stvari i robe.

Nudimo usluge skladištenja stvari i robe, odvoz stvari na deponiju, kao i iznajmljivanje radnikaIza našeg visegodisnjeg rada u oblasti kombi i kamionskog prevoza jesu profesionalnost, pouzdanost i poštovanje dogovorenih rokova. Vreme je novac i mi cenimo vreme naših klijenata.

Imate posebne zahteve?

Takođe, ukoliko imate neke posebne želje ili planove slobodno nam pišite, do sada smo uvek našli zajednički jezik sa svojim klijentima.  Tu smo da vas saslušamo i napravimo dogovor, a dostupni smo 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Pozovite nas na 063 / 504 – 204. Prevoz AS, uvek tu za Vas!