Budmanijeva 22, Beograd 063504204 prevozas@gmail.com

Selidbe Srbija

Selidbe Srbija Beograd, Novi Sad, Vrnjačka Banja, Zlatibor kao i svi ostali gradovi. Profesionalno osoblje naše kompanije – Prevoz AS će Vam obezbediti kompletnu uslugu, kako demontaže i pakovanja, tako i same selidbe

selidbe srbija
0
Utrošenih kutija za selidbe
0
Odrađenih selidbi
0
Destinacije

Selidbe Beograd su naša specijalnost i najtraženija usluga, ali uslugu selidbe vršimo na celoj teritoriji Srbije i u inostranstvu, a odnos cene i kvaliteta je nešto što nas čini prepoznatiljivima svetu prevoznika.

Našim vozilima prevozimo vaše stvari i robu i selimo vas gde god je to potrebno. 

Vozači koji su zaposleni kod nas u agenciji za selidbe su profesionalni i iskusni tako da ste sa te strane maksimalno bezbrižni kada su vaše stvari u pitanju. 

Vozila su visokog kvaliteta, velike vučne snage i zadovoljavaju potrebama prevoza svih vrsta tereta, pored toga redovno su servirana i održavana.

Naša vozila su opremljena najsavremenijim navigacionim sistemima i precizno ćemo pronaći svaku adresu.

Slike nekih od naših vozila možete pogledati u galeriji ispod.

Nudimo Vam preseljenje kancelarijskih prostorija, bilo jedne ili više, restorana, fabrika,…u što kraćem i Vama odgovarajućem roku tako da firma ne trpi gubitke.

Oslobodite se ogromnog stresa koji nosi selidba sama po sebi a pogotovo nošenje teških stvari, pakovanja i zaštite, montaža i demontaža nameštaja i prepustite profesionalcima da obave posao umesto vas.

Važno je napomenuti da nudimo usluge skladištenja robe i stvari, kao i odvoz stvari na deponiju.

Kod nas možete ostaviti Vaše stvari na kraći ili duži period.

Vršimo besplatnu procenu selidbe.

Slobodno nas kontaktirajte telefonom na 063/504 204, mejlom na prevozas@gmail.com, ili jednostavno sami kreirajte svoju rezervaciju popunjavanjem forme za rezervaciju, a mi ćemo Vas nazvati u najkraćem roku radi potvrde iste.

Naša vozila:

Selidbe Srbija vršimo ka svim gradovima, a neki od gradova ka kojima smo do sada pružali ove usluge su: Aleksinac, Arilje, Beograd, Beočin, Bor, Divčibare, Golubac, Gornji Milanovac, Guča, Jagodina, Kikinda, Kuršumlija, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Lazarevac, Majdanpek, Mionica, Mladenovac, Niš, Nova Varoš, Nova Pazova, Novi Sad, Pirot, Požarevac, Prijepolje, Prokuplje, Raška, Ruma, Smederevo, Smederevska Palanka, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Stepojevac, Subotica, Svilajnac, Topola, Trstenik, Užice, Valjevo, Velika Plana, Vrnjačka Banja, Vršac, Zlatibor, Čačak, Šabac, Šid…

Poštujemo dogovor, obavljamo uslugu kvalitetno i profesionalno.

Prevoz vršimo uz pomoć ili bez pomoći radnika, cenovnik možete pogledati ovde -> selidbe cenovnik.

Organizujemo manje i veće selidbe u Srbiji, u bilo koji grad i mesto.

Znamo da je vreme novac i cenimo Vaše vreme isto kao što cenimo i svoje.

Naš cilj su zadovoljni klijenti koji će nas preporučiti svojim prijateljima.

Ukažite nam vaše poverenje, a mi ćemo ga znanjem i iskustvom sigurno opravdati. 

Šta su rekli o nama?

"Znaju da rade svoj posao na profesionalan način. Imaju sve što je potrebno, kutije za pakovanje, odlična vozila, kao i ostalo."
Jovan Marić
Ekonomista
"Ovo mi je treća selidba, ali prva sa Prevoz AS kompanijom. Na prvom mestu tačni i odgovorni, zatim pedantni, uredni i odgovorni prema nameštaju."
Mirjana Janković
Domaćica
"Ljudi su vrlo profesionalni i ukoliko vam je potrebna selidba bilo gde u Srbiji, slobodno ih kontaktirajte - Sve pohvale i preporuke"
Mirko Pelić
Muzičar
"Selidba u Srbiji na razdaljeni od 250 km mnogima bi bila velika problem, ali za mene nije bilo problema. Za njih je to rutina!"
Jovana Babić
Kuvarica