* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Selidbe Zlatibor

Selidbe Zlatibor – ili bilo koja destinacija u okruženju Zlatibora. 

Selidba na Zlatibor, prelepo planinsko odredište, zahteva posebnu pažnju i prilagođen pristup. Agencija Prevoz AS je vaša pouzdana podrška za selidbu na Zlatibor, pružajući kvalitetnu i bezbrižnu uslugu.

Uživajte u selidbi na magični Zlatibor

Zlatibor je ne samo turistička destinacija, već i divno mesto za život. Naša agencija prepoznaje vašu želju za uživanjem u planinskom vazduhu, netaknutoj prirodi i autentičnom životu na Zlatiboru.

Agencija Prevoz AS vam pruža vrhunsku kvalitetu tokom celog procesa selidbe. Od pažljivog pakovanja do sigurnog istovara, vaše stvari su u sigurnim rukama našeg iskusnog tima.

Svaka selidba ima svoje specifičnosti, a selidba na Zlatibor zahteva poseban pristup. Prilagođavamo naše usluge vašim potrebama, bilo da se selite u centar Zlatibora ili u neko od okolnih sela.

Brza i efikasna selidba

Razumemo važnost brze i efikasne selidbe. Naš tim se trudi da vaša selidba bude što bezbolnija, omogućavajući vam da brzo započnete svoj novi život na Zlatiboru.

Bezbednost vaših stvari je naša glavna briga. Sprovodimo sve neophodne mere kako bismo obezbedili da vaše stvari stignu netaknute i sigurne na destinaciju na Zlatiboru.

Kontaktirajte nas za planiranje vaše selidbe na Zlatibor

Ako planirate selidbu na Zlatibor, agencija Prevoz AS je tu da vam pruži podršku. Kontaktirajte nas danas kako bismo zajedno planirali vašu selidbu i osigurali da svaki korak bude udoban i siguran, omogućavajući vam da se brzo uklopite u čaroliju života na Zlatiboru.

Prevoz AS ima jako veliko iskustvo kada su u pitanju selidbe Srbija.

Vozila sa kojima vršimo prevoz su visokog kvaliteta, redovno su servirana i održavana, a u skladu sa vašim potrebama predložićemo vam vozilo za koje smatramo da je idealno količini stvari koju planirate da preselite.

Osoblje kompanije Prevoz AS je vrlo ljubazno i pre svega profesionalno i učiniće sve da se vaša selidba protekne bez stresa i nepotrebne tenzije. 

Sve što je potrebno je da nas pozovete i rezervišete svoj termin.

Naši kontakt podaci su sledeći:

Dostupni smo 24 sata, 7 dana u nedelji, tako da budite slobodni da koristite bilo koji od kanala komunikacije za potrebe svoje rezervacije.

Na koji način radimo?

 • Kontaktirajte nas i objasnite vaše potrebe
 • Daćemo vam predlog vozila koje vam je potrebno i utanačiti sve detalje
 • Dolazimo na dogovorenu adresu
 • Vršimo demontažu stvari
 • Pakujemo stvari 
 • Vršimo utovar
 • Prevoz na dogovorenu adresu
 • Istovar i montaža

Selidbe za Zlatibor

selidbe zlatibor

Do sada smo odradili dosta selidbi u Srbiji, a jedne od najčešćih destinacija su bile upravo selidbe Zlatibor. 

Evo i nekih zanimljivosti kada je Zlatibor u pitanju:

 • Na Zlatiboru raste jedna jako retka vrsta belog bora, koja se zapravo zove Zlatni bor. Smatra se da je po tome Zlatibor dobio ime.
 • Najviši vrh Zlatibora je Tornik sa 1496 metara.
 • Zlatibor je jako bogat vodom, ali na njemu ne postoji ni jedno prirodno jezero.
 • Za početak pravog turizma na Zlatiboru smatra se 1905. godina i poseta kralja Petra I Karađorđevića. U toj poseti kralj je posetio Kraljeve Vode.

U potpuni se prilagođavamo svim vašim zahtevima, a zbog čega postojimo toliko dugo? Zato što je kvalitet ono što je naša preporuka. 

Pozovite nas da se dogovorimo oko svih detalja i prepustite selidbu u ruke profesionalcima.