* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Otkup streč folije

Prevoz AS vrši otkup strec folije i otkup puc- puc folije.

Pored streč i puc puc folija vršimo i otkup kartonskih kutija za selidbe.

Koristimo ih za pakovanje i zaštitu stvari za potrebe selidbi.

Ukoliko imate folije pozovite nas na broj 063 / 504 – 204 ili pošaljite mejl na prevozas@gmail.com.

Kompanija Prevoz AS pruža izuzetnu uslugu otkupa streč folije kao dodatnog koraka u svom sveobuhvatnom pristupu selidbama. Prepoznajemo važnost održivosti i odgovornog upravljanja materijalima, stoga aktivno učestvujemo u reciklaži i ponovnom korišćenju streč folije. Naša firma je posvećena smanjenju ekološkog uticaja, te otkupljujemo korištenu streč foliju od naših klijenata kako bismo je pravilno reciklirali i ponovo upotrebili. Ova inicijativa ne samo da doprinosi zaštiti životne sredine, već i pokazuje našu posvećenost održivom poslovanju. Izborom Prevoza AS, naši klijenti ne samo da dobijaju besprekoran servis selidbe, već i aktivno učestvuju u očuvanju okoline, čineći održivost ključnim elementom naše delatnosti.

Poređane rolne streč folije
Poređane rolne streč folije sa tri rolne koje stoje ispred poređanih.

Streč folija

Izuzetno rastezljiva plastična folija koja se koristi za umotavanje proizvoda na paletama i služi za njihovo pričvršćavanje.

Može da podnese veće opterećenje i tako čini stvari koje su umotane veoma bezbednim.

Pomaže pri transportu proizvoda jer štiti stvari i smanjuje povrede radnika.

Povoljnija je od alternativnih proizvoda kao što su trake ili termoskupljajući omoti i zahteva manju potrošnju energije prilikom umotavanja  stvari.

Puc puc (Air Bubble) folija

Sastoji se iz mehurića vazduha između slojeva polietilenskog filma.

Koristi se za zaštitu osetljivih proizvoda prilikom transporta.

Svoju primenu našla je i u građevinskoj industriji, gde se koristi kao izolacioni materijal. Lako se seče, vari i prilagođava svakom obliku.

Ova folija štiti proizvod od grebanja, lomljenja i vlage, teško se cepa i može da se reciklira. Najčešće se koristi za zaštitu nameštaja, stakla, keramike, električnih uređaja i mnogih drugih proizvoda.

Složena puc puc folija