Jedan poziv menja sve

Prevoz

Prevoz muzičara i muzičkih instrumenata

Najpovoljni prevoz muzickih grupa i bendova u Srbiji i inostranstvu. Prevoz muzičara i muzičkih instrumenata na bilo koju lokaciju.

Profesionalno osoblje kompanije Prevoz AS nudi vam maksimalnu udobnost, tačnost, odgovornost i sigurnost. Sve što je potrebno je da nas pozovete na broj telefona 063/504-204 ili pošaljete mail na prevozas@gmail.com

Imamo dugogodišnje iskustvo u prevozu ovakvog tipa, pa tako naša vozila poseduju dovoljno mesta za sve muzičke instrumente, a da to ne ide na uštrb komfora u prevozu muzičara.

Muzička oprema koju smo sve do sada transportovali: klavir, harmonika, klavijatura. ozvučenja, gitare, bubnjevi, miksete. kablovi i konektori, rasveta, bine i drugo… U slučaju da naš kombi ili kamion ne zadovoljava potrebe kapacitetom, tu su prikolice koje će napraviti dodatni prostor.

Vozila koja koristimo u transportu su redovno servisirana i održavana. Imamo sve ono što je neophodno za obavljanje delatnosti, tako da je na vama da se opustite u udobnosti, a na nama sve ostalo.

Prevoz-muzičara-i-muzičkih-instrumenata

Prevoz muzickih instrumenata

Na koji način radimo?

Usluge pruzamo na sledeci način:

  • Kontaktirate nas putem telefona ili emailom i dogovaramo se oko svih potrebnih detalja,
  • Dolazimo na dogovorenu adresu radi preuzimanja instrumenata koje je potrebno transportovati,
  • Isporuka na lokaciju koju smo dogovorili,
  • Ukoliko je potrebno – montaza instrumenata
  • Ukoliko je potrebno – demontaža instrumenata
  • Pakovanje instrumenata i priprema za povratak
  • Povratak na lokaciju koju smo dogovorili.

Prevoz bendova cene

Cene prevoza u ovakvim slučajevima su vrlo različite i zavise od velikog broja faktora, a jedan od najznacajnijih je destinacija i količina opreme koja se prevozi, sto samo po sebi povlati i različite veličine vozila. Zatim, broj dana koji se ostaje sa bendom i još nekoliko drugih faktora.

Možete pogledati naš cenovnik za Srbiju ili cenovnik za inostranstvo. Napomena: cenovnici su okvirni i odnose se na prevoz putnika po osobi. Za ovakav tip prevoza važe specijalne cene, a njih možete dobiti pozivom ili upitom na e-mail.

Selidbe i prevoz putnika – Prevoz AS

selidbe i prevoz srbija i inostranstvo

Zašto baš mi?

Dugogodišnje iskustvo u obavljanju ove delatnosti i poverenje koje nam je ukazalo veliki broj klijenata garancija su kvaliteta. Takođe, naša odlika je velika fleksibilnost i mogućnost dogovora za sve specifične tipove prevoza putnika ili selidbi.

Kontaktirajte nas

Budite slobodni da nas kontaktirate bilo kada.

Naš telefon je – 064/504-204, email adresa – prevozas@gmail.com, a jednostavno možete i sami zakazati svoj prevoz ili selidbu putem online rezervacije.