* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Selidbe Danska

Selidbe Danska – kombi i kamionske selidbe na celoj teritoriji Danske.

Selidba u Dansku, zemlju sa bogatom kulturnom baštinom, prostranim pejzažima i prijateljskim životnim stilom, pruža vam priliku za otkrivanje skandinavskog šarma. Agencija Prevoz AS je tu da vam obezbedi glatku i sigurnu tranziciju, čineći vašu selidbu u Dansku nezaboravnom avanturom.

Selidba u Dansku otvara vrata ka jednom od najlepših delova Skandinavije. Upoznajte se sa živopisnim gradovima poput Kopenhagena, istražujte netaknutu prirodu i doživite jedinstveni danskilifestyle. Agencija Prevoz AS će vam pomoći da u potpunosti iskusite čari danske svakodnevice.

Pažljiva selidba u Dansku

Naša agencija pruža visokokvalitetnu selidbu s posebnom pažnjom prema vašim stvarima. Iskusni tim vam garantuje bezbedan prenos ličnih dragocenosti do vašeg novog doma u Danskoj, pružajući vam miran početak života u ovoj prelepom nordijskom okruženju.

Svaka selidba je jedinstvena, a naša prilagodljiva usluga omogućava vam da se selite prema vašim potrebama. Bez obzira da li planirate život u gradovima poput Arhusa ili Odensea, ili preferirate mirnije ruralne predele, naš tim je spreman da vam pruži podršku.

Brza i sigurna selidba je naš prioritet. Naš tim teži efikasnosti tokom celog procesa, obezbeđujući da se vaše stvari prenesu do odabrane destinacije u Danskoj brzo, sigurno i bezbedno.

Selidba može biti izazov, ali uz naš prijateljski tim, svaki izazov postaje manji. Fokusirani smo na vaše zadovoljstvo i radimo s vama kako bismo osigurali da svaki korak selidbe bude što bezbolniji.

Ako razmišljate o selidbi u Dansku, agencija Prevoz AS je tu da vam pomogne. Obratite nam se kako bismo zajedno isplanirali vašu selidbu, omogućavajući vam da brzo započnete novi život u ovoj čarobnoj nordijskoj destinaciji.

Prevoz AS agencija ima veliko iskustvo za selidbe inostranstvo. 

Prevoz  se vrši vozilima novije generacije koja redovno idu u servis, a naši profesionalni vozači imaju mnogo selidbi iza sebe.

Nudimo kompletnu uslugu selidbi gde obezbeđujemo profesionalan tim radnika sa velikim iskustvom u pakovanju i zaštiti selidbenih stvari, montaže i demontaže nameštaja, skladištenje stvari i robe, kao i odvoz stvari na deponiju.

Kod nas možete iznajmiti kartonske kutije za selidbe.

Pripremamo kompletne dokumentacije za selidbe u inostranstvo.

Selidbe radimo u skladu sa sprecifičnošću zahteva i to kombijem ili kamionom.

Procedura je da dolazimo na dogovorenu adresu, obavljamo zaštitu i utovar, prevoz, pa istovar stvari, na vama je samo da se opustite i budete sigurni da će sve proći bez problema.

Selidbe Danska

medjunarodne selidbe danska

Neki od gradova u Danskoj u kojima smo vršili selidbe do sada su:

Esbjerg

selidbe esbjerg

Kopenhagen

selidbe kopenhagen

Odense

selidbe odense

Ovo nisu jedini gradovi ka kojima vršimo selidbe za Dansku već kao što smo napomenuli, prilagodljivi smo potrebama klijenata i prevoz vršimo gde da je to potrebno u inostranstvu.

Ako Vam je potrebna selidba u Dansku slobodno nas možete kontaktirati pozivom na 063 / 504 – 204  ili mejlom na prevozas@gmail.com.

Naša vozila:

Ako niste znali, evo i nekih podataka vezanih za Dansku:

 • Kraljevina Danska ima oko 5.6 miliona stanovnika.
 • Površina Danske je 43.075 km2.
 • Glavni grad je Kopenhagen sa preko 500 000 stanovnika.
 • Potom po broju stanovnika slede Orhus, Odense, Olborg koji imaju preko 100 hiljada stanovnika.
 • Grenland i Farska ostrva su teritorije kraljevine Danske sa visokim stepenom autonomije.
 •  Zvanična valuta je Danska kruna.
 •  Danska je najmanja država Skandinavije.

Neki od razloga zbog kojih se uglavnom radi selidba u Dansku:

 • Zaposlenje – promena posla.
 • Dugoročno iseljenje iz zemlje.
 • Stručno usavršavanje.
 • Opremanje nove nekretnine.
 • Pravljenje novog ogranka firme u Danskoj.