* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Selidbe Grcka

Selidbe Grcka – Medjunarodne selidbe svih vrsta iz Srbije u Grčku, kao i iz Grčke u Srbiju.

Selidba u Grčku, zemlju koja odiše istorijom, plažama sa tirkiznim vodama i gradovima punim boja, nije samo promena adrese, već prilika za uranjanje u čaroliju mediteranskog načina života. Agencija Prevoz AS je vaš partner tokom ovog uzbudljivog procesa, obezbeđujući vam bezbedan i udobno preseljenje u Grčku.

Selidba u Grčku je putovanje koje pruža mnogo više od stvaranja novog doma; to je prilika za istraživanje antičkih lokaliteta, uživanje u bogatstvu grčke kuhinje i opuštanje na idiličnim plažama. Agencija Prevoz AS čini ovu avanturu jednostavnom i bezbrižnom.

Naša agencija pruža visokokvalitetnu selidbu s posebnom pažnjom prema vašim stvarima. Iskusni tim brine o tome da vaše lične stvari stignu do novog doma u Grčkoj sigurno i neoštećeno. Garantujemo bezbrižan početak života u ovoj predivnoj zemlji.

Svaka selidba je posebna, a naša prilagodljiva usluga vam omogućava da se nesmetano selite na živopisne otoke, u pulsirajuću Atinu ili bilo koji drugi kutak Grčke. Naš cilj je olakšati vam prilagođavanje novom okruženju.

Efikasnost i bezbednost na prvom mestu

Brza i sigurna selidba je naš imperativ. Naš tim teži efikasnosti tokom celog procesa, osiguravajući brz i bezbedan transport vaših stvari do željene destinacije u Grčkoj.

Znamo da selidba može biti izazovna, ali naš stručni tim bogat višegodišnjim iskustvom je uvek tu da vam pruži podršku. Fokusirani smo na vaše zadovoljstvo, sarađujemo s vama kako bismo osigurali da svaki korak selidbe bude što lakši.

Kontaktirajte nas za bezbedno preseljenje u Grčku

Ako se pripremate za selidbu u Grčku, agencija Prevoz AS je vaš pouzdan partner. Obratite nam se kako bismo zajedno isplanirali vašu selidbu, osiguravajući da svaki korak bude siguran i udoban, omogućavajući vam da brzo započnete novo poglavlje u ovoj bajkovitoj zemlji.

Prevoz AS ima veliko iskustvo u selidbama u inostranstvo i iz inostranstva.

Selidbe vršimo veoma kvalitetnim vozilima veličine u skladu sa Vašim potrebama selidbe.

Prevoz se vrši vozilima nove generacije koja se redovno održavaju i idu na servis, a naši profesionalni vozači imaju višegodišnja iskustva u selidbama.

Vaše stvari će biti sigurne i stićiće bezbedno na ciljno odredište.

Obezbeđujemo profesionalan tim radnika sa velikim iskustvom u pakovanju i zaštiti selidbenih stvari  i sa pripremom kompletne dokumentacije za selidbe.

Nudimo kompletnu uslugu selidbi u vidu pakovanja i zaštite stvari, montaže i demontaže nameštaja, skladištenja stvari i robe, odvoz stvari na deponiju i iznajmljivanje kartonskih kutija za selidbe.

Imamo mnogo selidbi u inostranstvu iza nas, tako da nam je ovaj posao prava rutina.

Razumemo sve Vaše potrebe i kroz dogovor sa našim stručnim licima možete dobiti baš ono što Vam je potrebno.

Slobodno nas možete kontaktirati pozivom na 063 / 504 – 204  ili poslati mejl na prevozas@gmail.com.

Selidbe Grcka

selidbe grcka

Selidbe za Grcku vršimo gde god da je potrebno, dolazimo na Vašu adresu.

Prilagodljivi smo potrebama naših klijenata.

Selidbe radimo kombijem ili kamionom u zavisnosti od specifičnosti zahteva za selidbu. Dolazimo na vašu adresu, radimo zaštitu i utovar, prevoz i istovar stvari.

Možete pogledati ispod u galeriji „Naša vozila“ neka od naših vozila.

Naša vozila:

Nekoliko zamiljivih stvari o Grčkoj:

  • Grčka broji oko 11 miliona stanovnika.
  • Atina je glavni grad sa preko 700 hiljada stanovnika.
  • Gradovi u Grčkoj sa više od 100 hiljada stanovnika su Solun, Pirej, Patra, Iraklion, Peristeri, Larisa i Kalitea.
  • Grčka je najveća država po površini na Balkanskom poluostrvu.
  • Grčka spada u najurbanije zemlje južne Evrope.
  • Grčka obuhvata preko 1400 ostrva, od kojih je samo 227 naseljeno.
  • Najveća ostrva su Krit, Krf, Rodos i Evija.