* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Selidbe iz inostranstva

Selidbe iz inostranstva po povoljnim cenama, kvalitetno i pouzdano pruža agencija Prevoz AS.
Selidba iz inostranstva može biti izazovan i stresan proces. Međutim, uz pouzdanu i kvalitetnu kompaniju za selidbe poput Prevoz AS, možete ostvariti sigurnu i bezbednu selidbu, bez obzira na udaljenost ili destinaciju. Prevoz AS pruža visokokvalitetne usluge selidbe iz inostranstva po povoljnim cenama, uz poseban fokus na profesionalnost, pouzdanost i zadovoljstvo klijenata.

Profesionalnost i iskustvo u selidbama iz inostranstva

Profesionalna podrška – Prevoz AS je renomirana kompanija koja je specijalizovana za selidbe iz inostranstva. Naš tim stručnjaka poseduje bogato iskustvo i znanje u oblasti međunarodnih selidbi. Bez obzira da li se selite preko granice ili na drugi kontinent, Prevoz AS će vam pružiti profesionalnu podršku tokom celog procesa. Naši stručnjaci će se pobrinuti za sve logističke aspekte, uključujući carinjenje, dokumentaciju i prilagođavanje lokalnim propisima.

Bezbedan transport i sigurnost tokom selidbe

Bezbednost i zaštita vaših stvari: Prevoz AS zna koliko su vam vaše stvari dragocene i vredne. Zbog toga su posvećeni pružanju visokog nivoa zaštite i bezbednosti tokom selidbe. Naši stručnjaci koriste visokokvalitetno pakovanje i pravilne tehnike kako bi obezbedili siguran transport vaših stvari. Osim toga, Prevoz AS nudi i opciju osiguranja vaše imovine tokom selidbe, što vam pruža dodatni mir i sigurnost.

Povoljne cene za selidbe iz inostranstva

Povoljne cene i transparentnost: Prevoz AS je svestan da selidbe iz inostranstva mogu biti finansijski zahtevne. Zbog toga su usmereni na pružanje povoljnih cena svojim klijentima. Njihov pristup transparentnosti omogućava vam da dobijete precizne informacije o troškovima selidbe i da izbegnete skrivene troškove. Prevoz AS vrednuje vašu podršku i trudi se da pruži najbolji mogući odnos vrednosti i cene za svoje usluge selidbe. Bez obzira na vaš budžet, možete se osloniti na Prevoz AS koji će vam ponuditi konkurentne cene i jasnu preglednost troškova.

prevoz-as-selidbe iz inostranstva

Prilagođene usluge selidbe

Prilagođene usluge za vaše specifične potrebe: Prevoz AS kroz dugogodišnje iskustvo prepoznaje da svaka selidba iz inostranstva ima svoje jedinstvene zahteve i specifičnosti. Zbog toga nudimo prilagođene usluge koje odgovaraju vašim potrebama. Bez obzira da li vam je potrebno kompletno pakovanje i transport stvari, ili samo organizacija transporta, naš tim će sarađivati s vama kako bi stvorili personalizovan plan selidbe. Prevoz AS je fleksibilan i spreman da se prilagodi vašim željama i zahtevima kako bi vam pružio najbolje iskustvo selidbe iz inostranstva.

Pouzdanost i zadovoljstvo klijenata

Pouzdanost i pozitivna reputacija: Prevoz AS je stekao reputaciju kao pouzdana kompanija za selidbe iz inostranstva. Kroz godine iskustva i brojne uspešno obavljene selidbe, stekli smo poverenje svojih klijenata. Pozitivne reference i zadovoljstvo klijenata su ključni faktori koji potvrđuju kvalitet usluga koje pružamo. Prevoz AS se ponosi svojim profesionalnim timom koji je posvećen vašem zadovoljstvu i bezbednom prevozu vaših stvari.

Kada se radi o medjunarodnim selidbama, Prevoz AS se ističe kao pouzdana i kvalitetna kompanija koja pruža visokokvalitetne usluge po povoljnim cenama. Profesionalnost, bezbednost, prilagođene usluge i pozitivna reputacija čine nas idealnim partnerom za vašu medjunarodnu selidbu. Bez obzira na udaljenost ili destinaciju, možete imati potpuno poverenje u Prevoz AS da će obezbediti siguran i efikasan transport vaših stvari. Uverite se u našu stručnost i angažman tako što ćete nas odabrati kao svoju kompaniju za selidbe iz inostranstva.

prevoz-as-selidbe iz inostranstva1


Cena selidbe iz inostranstva

Cena selidbe iz Nemačke za Srbiju se odredjuje na osnovu brojnih faktora: količine stvari, težine nameštaja, spratnosti, relacije.

Ako je u pitanju kombi selidba na relaciji Minhen – Niš kompletni troškovi kombija iznosili bi oko 1,2 evra po kilometru, troškovi putarirne i plus radna snaga za utovar i istovar.
Cena medjunarodne selidbe iz Beča do Beograda za kompletan nameštaj, belu tehniku, i svo pokućstvo kreće se od 2000 – 3000e  

Velike selidbe iz inostranstva obavljamo kombijem sa prikolicom.

Na cenu selidbe utiču i drugi troškovi, mostarine i trajekti ukoliko se selidbe obavljaju iz Skandinavskih zemalja, Danske, Švedske, Norveške.
Cena trajekta Helsinborg – Helsingor ume da košta i par stotina evra u oba pravca u zavisnosti od karakteristike vozila.
Tako da selidba iz Geteboorga do Novog Sada može da košta par stotina evra za trajekt, putarine, radnike. Kao i za prevoz ukoliko se ide kombijem 1,2e po kilometru a ako ide i prikolica onda je 0,7e / km za prikolicu.
Ako je selidba Cirih – Brisel ako je ekipa za selidbu već u Evropskoj uniji cena selidbe unutar EU bi bila znatno povoljnija.

Očekujemo vaš poziv za selidbe iz inostranstva – Prevoz AS

prevoz-as-selidbe iz inostranstva2