* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

PrevozSelidbe

Agencije za prevoz robe – Kako odabrati najpouzdaniju?

agencija selidbe

Agencije za prevoz robe su postale neophodna stavka za prevoz vaše robe. Zahvaljujući njima selidbe su postale manje stresne, efikasnije i lakše. Pouzdanu agenciju nije lako naći, vremenom je sve više i više agencija, pa je samim tim teže odabrati pravu agenciju.

Ukoliko planirate selidbu ili Vam je potreban prevoz robe sa tačke A na tačku B, naša agencija je pravi izbor za Vas. Imamo veliko iskustvo u prevozu robe širom Srbije i u inostranstvu. Vršimo kompletnu uslugu, utovar, zaštita i pakovanje stvari, kao i istovar naša su briga. Na vama je samo da nas pozovete na broj 064/ 504 – 204.

pouzdana agencija za selidbe

Pouzdana agencija – Pravi izbor

Agencija za prevoz robe Prevoz AS obavlja i dodatne usluge u vidu odvoza stvari na deponiju, skladištenja stvari, usluge mini bagera kao i iznajmljivanje fizičkih radnika za selidbe.

Agencija iza sebe ima dugogodišnju prisutnost na ovom tržištu i najbolji odnos cene i kvaliteta usluge.

Naš tim čine profesionalci i ljudi sa iskustvom. Nama je cilj zadovoljan klijent koji će nas preporučiti drugima. Vreme je novac i mi to znamo. Dostupni smo za Vas 24/7.

istovar robe

Profesionalan tim

Naši radnici za utovar i istovar stvari su tu da se postaraju da ne bude oštećenja stvari. Imaju veliko iskustvo iza sebe i odgovorni su. Znaju da cene Vaše vreme i da obavljaju svoj posao brzo i efikasno. U zavisnosti od obima selidbe obezbeđujemo adekvatan broj radnika za selidbe.

Naši vozači su profesionalci i poštuju dogovoreno vreme. Oni postupaju prema svim klijentima profesionalno i ljubazno. Imaju veliki broj selidbi iza sebe u Srbiji kao i u inostranstvu.

Naš vozni park

Vozila agencije Prevoz AS su novije generacije i redovno servisirana. Ona su tehnički ispravna što je garancija da ćemo stići na vreme. Imamo širok dijapazon vozila tako da možemo pokriti male, srednje i velike selidbe ili transport robe.

Za velike selidbe nudimo kamionski prevoz robe. U našem voznom parku imamo kamione različitih veličina i nosivosti. U zavisnosti od potrebe obezbeđujemo veće ili manje kamione, kao i kamione sa liftom (utovarnom rampom).

Nudimo i kombi prevoz robe koji je jeftinija i najpopularnija opcija. Idealan zbog toga što nema vremenskog ograničenja za kretanje u gradovima. Odličan izbor za manje pristupačne prilaze i za mesta u kojima su velike gužve u saobraćaju.

Za potrebe manjih selidbi imamo i pikap prevoz robe. Popularan je za prevoz manje količine stvari. Za ova vozila takođe nema nikakvog vremenskog ograničenja za kretanje u gradovima. Zbog lakšeg kretanja u saobraćaju ovakve selidbe su i najbrže.

utovar robe

Selidbe i prevoz putnika – Prevoz AS

Zašto baš mi?

Dugogodišnje iskustvo u obavljanju ove delatnosti i poverenje koje nam je ukazalo veliki broj klijenata garancija su kvaliteta. Takođe, naša odlika je velika fleksibilnost i mogućnost dogovora za sve specifične tipove prevoza putnika ili selidbi.

Kontaktirajte nas

Budite slobodni da nas kontaktirate bilo kada.

Naš telefon je – 063 / 504 – 204, email adresa – prevozas@gmail.com.

Категорије