* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Selidbe

Hitne selidbe

hitna selidba

Potrebna Vam je hitna selidba? Nema problema, hitne selidbe su jedna od naših usluga.

Veoma smo fleksibilni i obavljamo brze selidbe. Bez obzira koji vid transporta Vam je potreban mi se brzo organizujemo. Imamo pikap, kombi i kamionska vozila za selidbe i transport robe.

Naši vozači su iskusni u svom poslu. Nudimo i iznajmljivanje fizičkih radnika za selidbe.

hitne selidbe

Hitna selidba

Ukoliko Vam se žuri ili jednostavno imate kratak rok za obavljanje selidbe ili tranporta robe naša ekipa Vam je dostupna 24/7, svih 7 dana u nedelji.
U potpunosti razumemo Vaše potrebe prilikom takvih selidbi i u najkraćem roku organizujemo sve. Vršimo besplatnu procenu selidbe, veoma brzo naša ekipa dolazi do Vas.

Radimo sve vrste selidbi i nudimo kompletnu uslugu selidbi koja podrazumeva pakovanje i zaštitu stvari, montažu i demontažu nameštaja, utovar, prevoz i istovar stvari.
Imamo ukoliko su Vam potrebne kartonske kutije za selidbe i streč folije.
Takođe ako imate višak stvari tu su usluge skladištenje stvari i robe, kao i odvoz stvari na deponiju.

Hitne selidbe su postale sve brojnije zbog brzog života. Za velike promene više nije neophodno dugo vremena, sada se to sve brže odvija. Živimo u takvom vremenu gde se selidbe obavljaju sve više, a neki od razloga za to su, promene posla, život u drugoj državi, kupovina nove nekretnine…

hitan transport robe

Hitan transport robe

Obavljamo selidbe brzo, bezbedno i kvalitetno. Vreme je novac i mi smo toga svesni, poštujemo vreme klijenata. Prepustite selidbu ili transport robe nama. mi ćemo to obaviti kako treba, zahvaljujući našem velikom iskustvu u toj oblasti.

Uslugu pružamo na celoj teritoriji Srbije kao i u inostranstvu. Zahvaljujući našem velikom i raznovrsnom voznom parku pokrivamo male, srednje i velike selidbe.

Slobodno ukoliko imate pitanja pozovite nas za više informacija na broj 063 / 504 – 204. Tu smo za Vas 24/7, radimo Non-Stop.

Selidbe i prevoz putnika – Prevoz AS

Zašto baš mi?

Dugogodišnje iskustvo u obavljanju ove delatnosti i poverenje koje nam je ukazalo veliki broj klijenata garancija su kvaliteta. Takođe, naša odlika je velika fleksibilnost i mogućnost dogovora za sve specifične tipove prevoza putnika ili selidbi.

Kontaktirajte nas

Budite slobodni da nas kontaktirate bilo kada.

Naš telefon je – 063 / 504 – 204, email adresa – prevozas@gmail.com.

Категорије