* Prevoz AS *  Pravi izbor za vas.

Selidbe

Brze selidbe

brz transport robe


Brze selidbe
su postale sve češće. Brzo se živi pa se stvari obavljaju brže.
Pružamo usluge selidbi pikapom, kombijem ili kamionom. Naši vozači i radnici su profesionalci, imaju dosta iskustva iza sebe. Za brzu selidbu je potrebna brza i kvalitetna organizacija. Selidbe obavljamo širom Srbije i u inostranstvu. Prilagođavamo selidbu potrebama u vidu odgovarajućih vozila za selidbu i fizičkih radnika koliko je neophodno za selidbu. Štitimo, pakujemo i montiramo stvari. Dolazimo brzo na željenu adresu, utovari i istovari su rutina za nas.

brze selidbe

Brze selidbe

One su moguće jer smo uvek u pripravnosti i imamo veliki vozni park i veći broj radnika. Na pravom ste mestu mi smo obavljali veliki broj brzih selidbi i razumemo potrebe naših klijenata kada su u pitanju takve selidbe. Zahvaljujući našem velikom i raznovrsnom voznom parku pokrivamo sve tipove selidbi. Naša vozila su novije generacije i redovno su održavana.

Ukoliko imate višak stvari ili ne znate šta ćete sa stvarima imamo uslugu odvoz stvari na deponiju. Takođe ako još niste isplanirali šta ćete sa stvarima možete iskoristiti našu uslugu skladištenje stvari i robe u našim magacinima. Roba je obezbeđena i zaštićena za transport i ne morate da brinete o tome da li će stvari stići bezbedne na odredište. Za inostrane selidbe obezbeđujemo sva neophodna dokumenta za prevoz robe, imamo mnogo inostranih selidbi iza nas. 

brza selidba

Brza selidba

Brza selidba zahteva dosta pažnje i brze organizacije a mi Vam sve to obezbeđujemo. Znamo da je vreme novac i poštujemo vreme naših klijenata. Zadovoljan klijent i samim tim dobra preporuka je naš cilj. Ne morate da se stresirate i brinete o selidbi, organizaciju i selidbu prepustite nama, a mi ćemo obaviti selidbu brzo i bez problema. 

Obavljamo kompletnu uslugu svih vrsta selidbi, naša procena selidbe je besplatna. Ne gubite vreme tražeći agencije za selidbe, dostupni smo za Vas 24/7, pozovite nas na broj 063 / 504 – 204 ili kontaktirajte nas na email adresu prevozas@gmail.com.

Selidbe i prevoz putnika – Prevoz AS

Zašto baš mi?

Dugogodišnje iskustvo u obavljanju ove delatnosti i poverenje koje nam je ukazalo veliki broj klijenata garancija su kvaliteta. Takođe, naša odlika je velika fleksibilnost i mogućnost dogovora za sve specifične tipove prevoza putnika ili selidbi.

Kontaktirajte nas

Budite slobodni da nas kontaktirate bilo kada.

Naš telefon je – 063 / 504 – 204, email adresa – prevozas@gmail.com.

Категорије